4 Arsyet që tregojnë se Hashim Thaçi është njeriu më COOL në Kosovë

paint1. Arsyeja e parë, dhe më kryesorja sipas mendimit tim, është se Hashim Thaçi është një kushëri i largët i imi, dhe ky fakt, patjeter që e rankon atë më lart në listen e njerëzve COOL, dhe atë shumë-shumë më lart se njerëzit e tjerë që mbajnë mbiemra si: Gashi, Krasniqi, Ahmeti, Haradinaj, Limaj e të tjerë( që siq po e vëreni, nuk janë kushërinjë të mij). Bile mund të thuhet pa dyshim fare se COOL-izmi i Hashim Thaçit e mund edhe COOL-izmin e gati të pamposhtur të këngtares sonë të famshme, Altuna Sejdiu a.k.a Tuna a.k.a Zogu ma i mirë prej krejtve.

download2. Arsyeja e dytë, po aq e rëndësishme sa arsyeja e parë, është se emri i Hashim Thaçit fillon me “Hash” dhe mbaron me “im”, nga e cila shihet qartë që Hashimi Thaçi tregohet shumë posesiv kur vjen puna te hash-hashi, dhe e mbron atë me vullnet më të madh se Gollumi që e mbron unazën e tij( shiko: Lord of the Rings; per ata që nuk e kan shiku/lexu filmin/librin), e kjo po ashtu e bën atë që të jetë njeriu më COOL në Kosovë( siq dihet, njëra ndër rregullat për të qenë COOL është konsumimi i hash-hashit)

largea_hashass_29348213925602733. Arsyeja e tretë është se Hashim Thaçi i ndjek me përkushtim të plotë të gjitha trendet që zhvillohen nga rinia e Kosovës, siq ndodhi para disa ditëve, kur ai vendosi të bëhet pjesë e sindromes jo vetëm shtetërore e nacionale, por edhe mbarë botërore, sindromës “Selfie”. Gjë të cilën unë e mbështes me gjithë zemër( dhe kjo nuk është për arsye se edhe unë, sikur ai, kënaqem duke bërë “selfie”)

 

 

 

 

 

 

4. Arsyeja e katërt, për të cilën nuk jam i sigurt a ja vlenë të përmendet si arsye( sepse është një gjë që shihet qartë, dhe dihet nga të gjithë) është se Hashim Thaçi, është njeriu më karizmatik në Kosovë, dhe të jesh karizmatik do të thotë, të jesh COOL.   article-1338766-0C744302000005DC-661_306x425

Gjë që shihet qartë nga kjo foto “PA COMMENT”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s